Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

Στο πλευρό των Δήμων Διονύσου και Κηφισιάς και ο Βουλευτής Αντώνης Μυλωνάκης μετά από συνάντηση με το Δήμαρχο Διονύσου

Μυλωνάκης - Καλαφατέλης εικόνα

Με το βουλευτή Ανατολικής Αττικής της «Ελληνικής Λύσης» Αντώνη Μυλωνάκη συναντήθηκε την Παρασκευή 12 Ιουνίου ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης. Η συνάντηση επικεντρώθηκε στην πρόθεση της Κυβέρνησης να εγκαταστήσει Διόδια στους κόμβους Βαρυμπόμπης και Αγίου Στεφάνου, η οποία έρχεται σε αντίθεση με τη θέληση των τοπικών κοινωνιών και της αυτοδιοίκησης, πρώτου και δεύτερου βαθμού.

Για «μεγάλη αδικία σε βάρος των κατοίκων» έκανε λόγο ο κος Μυλωνάκης, ο οποίος δεσμεύθηκε να σταθεί στο πλευρό των κατοίκων και των πληττόμενων Δήμων Διονύσου και Κηφισιάς στο δίκαιο αγώνα τους. Ακόμη, στη συνάντηση ο Δήμαρχος Διονύσου ενημέρωσε το Βουλευτή για τα προβλήματα υποδομών που αντιμετωπίζει ο Δήμος.

Ο κος Μυλωνάκης μετά από τη συνάντηση ετοίμασε ερώτηση για το θέμα των διοδίων, την οποία έστειλε προς τα αρμόδια υπουργεία τη Δευτέρα 15 Ιουνίου (με ΑΠ7336/15.06.2020).

Ο κος Καλαφατέλης ευχαριστεί ιδιαίτερα το Βουλευτή κο Μυλωνάκη για την έμπρακτη στήριξή του, μέσω της ερώτησης που κατέθεσε στη Βουλή, αλλά και για το γενικότερο ενδιαφέρον του για τα προβλήματα του Δήμου Διονύσου.