Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

Σε κατάσταση τριήμερου πένθους κήρυξε τον Δήμο Διονύσου ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης

Δήμος Διονύσου logo

Σε κατάσταση τριήμερου πένθους κήρυξε τον Δήμο Διονύσου ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης, μετά από την απρόκλητη και άδικη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Προϊσταμένου Ύδρευσης Παναγιώτη Αγγελίδη, ο οποίος έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του το πρωί της Δευτέρας 27/1.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, σε ένδειξη βαρύτατου πένθους για την απώλεια του στελέχους του Δήμου, αναβάλλεται κάθε προγραμματισμένη ή μη εκδήλωση του Δήμου Διονύσου για 3 ημέρες και συγκεκριμένα από τις 27 έως και τις 29 Ιανουαρίου 2020.

Αναφορικά με τις συνεδριάσεις των πολιτικών οργάνων, ματαιώθηκαν οι προγραμματισμένες για σήμερα συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής καθώς η αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, όλες οι υπηρεσίες του Δήμου (κεντρικό Δημαρχείο, περιφερειακές υπηρεσίες και Δημοτικές Κοινότητες) θα λειτουργήσουν κανονικά από τις 28 Ιανουαρίου, ενώ θα πραγματοποιηθούν κανονικά τα δρομολόγια της τοπικής δημοτικής συγκοινωνίας.

Ο Δήμος Διονύσου ανακοινώνει ότι η κηδεία του αδικοχαμένου Προϊσταμένου Ύδρευσης του Δήμου, Παναγιώτη Αγγελίδη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή με τραγικό τρόπο τη Δευτέρα 27/1, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29/1 στις 2 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου (Κοιμήσεως Θεοτόκου 11, Άγιος Στέφανος). Τα έξοδα της τελετής θα καλυφθούν από το Δήμο Διονύσου.

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί για στεφάνι τα χρήματα να δοθούν για την αποπεράτωση της αγιογράφησης του του Ιερού Ναού Κοιμήσεως θεοτόκου Αγίου Στεφάνου.