Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Πρόγραμμα εκδηλώσεων του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κρυονερίου «Δρυάδες» για τον Φερβρουάριο 2020

Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κρυονερίου «Δρυάδες» εικόνα

Ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κρυονερίου «Δρυάδες» ανακοίνωσε το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον Φερβρουάριο του 2020.

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις αναλυτικά παρακάτω.

Σάββατο 01/02/2020: Επίσκεψη και ξενάγηση στη Μονή Δαφνίου, στο Χαϊδάρι, εξαιρετικό μνημείο της βυζαντινής τέχνης και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO,  με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και ιδιαίτερη ψηφιδωτή διακόσμηση. Αναχώρηση 10:00 από τα γραφεία του Συλλόγου. Πληροφορίες: Άντζελα Χαμακιώτη 6972017282.

Πέμπτη 06/02/20: Συμβουλευτική Ομάδα με την Ψυχολόγο κα Κ. Χειλά, στην αίθουσα του Συλλόγου, ώρα 18:00-19:30.

Δευτέρα 10/02: Κινηματογραφική βραδιά: Brooklyn (2015). Σκηνοθεσία: Τζον Κράουλι. Ηθοποιοί: Σίρσα Ρόναν, Έμορι Κοέν. Βραβεία: Υποψηφιότητα για 3 Όσκαρ. Ώρα 20:00. Είσοδος ελεύθερη.

Πέμπτη 13/02/20: Αρχαιολογικοί “περίπατοι” με την Φιλόλογο κα Άννα Βουζάτου, στην αίθουσα του Συλλόγου, ώρα 18:00-19:30. Είσοδος ελεύθερη. Όπως και Ιστορία με τον καθηγητή κ. Ιωάννη Αντωνόπουλο, στην αίθουσα του Συλλόγου, ώρα 20:00-22:00. Είσοδος ελεύθερη.

Σάββατο 15/02/20: Αποκριάτικος Χορός του Συλλόγου μας, στη ταβέρνα «Τεχλικίδης», (Αργοναυτών Κομνηνών 13, Δροσιά, τηλ: 210 6229002). Μια ευχάριστη βραδιά με μουσική, χορό και καλό φαγητό. Ώρα προσέλευσης 21:00. Πληροφορίες σε όλα τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου.

Κυριακή 23/02/20: Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και Εκλογές, ώρα 18:00π.μ στην αίθουσα του Συλλόγου. (Ως γνωστόν, λόγω μη προσέλευσης αρκετών μελών την πρώτη Κυριακή 16 Φεβρουαρίου έτσι ώστε να υπάρξει απαρτία, ορίζεται τελική ημρομηνία για την Γ.Σ και τις εκλογές η Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020).

Πέμπτη 20/02/20: Συμβουλευτική Ομάδα με την Ψυχολόγο κα Κ. Χειλά, στην αίθουσα του Συλλόγου, ώρα 18:00-19:30.

Δευτέρα 24/02/20: Κινηματογραφική βραδιά: The portrait of a Lady (1996). Σκηνοθεσία: Χένρι Τζέιμς. Ηθοποιοί:Νικόλ Κίντμαν, Μπάρμπαρα Χέρσει, Τζον Μάλκοβιτς. Βραβεία: Υποψηφιότητα για 2 Όσκαρ. Ώρα 20:00. Είσοδος ελεύθερη.

Γραφεία Συλλόγου: Λ.Κρυονερίου 38 & Πάρνηθος, τηλ: 216 700 6065
Web: www.facebook.com/syllogosdryades