Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, 2021

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

Πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 2021» του Δήμου Κηφισιάς από 23 Αυγούστου έως και 25 Σεπτεμβρίου 2021

Μενάνδρεια 2021

Οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 2021» του Δήμου Κηφισιάς θα πραγματοποιηθούν από 23 Αυγούστου έως και τις 25 Σεπτεμβρίου 2021.

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ!

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Δ.Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς εναρμονισμένο πλήρως στις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμοδίων αρχών εξ’ αιτίας της πανδημίας του covid-19, για την προστασία της δημόσιας υγείας, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των δημοτών και των καλλιτεχνών προκειμένου να διεξαχθούν απρόσκοπτα οι εκδηλώσεις.

• Σύμφωνα με τις οδηγίες περί ασφαλούς διεξαγωγής ακροαμάτων, θεαμάτων & παραστάσεων σε ανοιχτούς χώρους είναι: υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής προστατευτικής μάσκας από το ακροατήριο

• Επιβάλλεται η σταδιακή είσοδος και έξοδος ανά σειρά και η σταδιακή άφιξη του κοινού, με ώρα προσέλευσης 30 λεπτά πριν την έναρξη της κάθε εκδήλωσης. Επίσης, κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρούνται ουρές με αποστάσεις 1,5 μέτρου.

• Οι χώροι θα πρέπει να υποδέχονται μόνο καθήμενους και όχι όρθιους θεατές και πρέπει σε όλη την διάρκεια του θεάματος να παραμένουν στις θέσεις τους

• Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις, θα γίνεται ΜΟΝΟ με τηλεφωνικές κρατήσεις από 9/8 ώρες 09:00 – 14:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή), στο τηλέφωνο 213 2007204. Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να κάνει κράτηση έως δύο άτομα.