Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, 2021

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

Παρουσίαση του νέου μυθιστόρηματος της Εύας Μαθιουδάκη «Μέρες της Κηφισιάς» τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 στο Δημαρχείο Κηφισιάς

«Μέρες της Κηφισιάς» - μυθιστόρημα Εύα Μαθιουδάκη

Πάντα ο Δήμος Κηφισιάς προβάλλει εκδόσεις που αφορούν στενά στην πόλη μας. Το μυθιστόρημα της Εύας Μαθιουδάκη «Μέρες της Κηφισιάς» μας ταξιδεύει στην Κηφισιά του ’50 και του ’60, χαρίζοντας μας εικόνες από τους υπέροχους κήπους, τα πλατάνια και τα τρεχούμενα νερά ενώ παράλληλα μας παρουσιάζει ανθρώπινους χαρακτήρες της εποχής.

Για το βιβλίο ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Νίκος Βατόπουλος γράφει στην Καθημερινή «Η Εύα Μαθιουδάκη μας χάρισε ένα μυθιστόρημα βαθύ και ανθρώπινο, γλυκό και ρεαλιστικό με πυκνή και γρήγορη πλοκή. Το «Μέρες της Κηφισιάς» είναι ένα βιβλίο με τόλμη καθώς μέσα από την ενδιαφέρουσα και συγκινητική ιστορία που αφηγείται, συνδέεται με μια στερεή πεζογραφική παράδοση, με πίστη στην κλασική αφήγηση και σεβασμό στην ανάγνωση.»

Τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, 2021, και ώρα 7.00μμ παρουσιάζεται το νέο μυθιστόρημα της Εύας Μαθιουδάκη «Μέρες της Κηφισιάς» στο Δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης).