Σάββατο 27 Νοεμβρίου, 2021

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

Ο Δήμος Κηφισιάς και η «Living Better Together KΟΙΝΣΕΠ» σας προσκαλούν το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 στην εκδήλωση «ΑΔΕΣΠΟΤΑ – ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

αδέσποτα ζώα - Δήμος Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς και η «Living Better Together KΟΙΝΣΕΠ», σας προσκαλούμε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 11:00 π.μ. στο Πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου στη Νέα Ερυθραία, στην εκδήλωση «ΑΔΕΣΠΟΤΑ – ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ».

Θα είναι μια ημέρα υιοθεσίας, αλλά και μια γιορτή για τα αδέσποτα ζώα.

Σας περιμένουμε να γνωρίσετε εκπληκτικούς αδέσποτους σκύλους και αν είσαστε έτοιμοι, ίσως βρείτε τον ιδανικό για εσάς. Κάθε σκύλος είναι ξεχωριστός, θα αναλύσουμε τον χαρακτήρα τους και θα σας δείξουμε, πως να αναγνωρίζετε την διάθεσή τους, μέσα από την γλώσσα του σώματός τους.

Θα σας δείξουμε, ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να πλησιάσουμε έναν σκύλο και πως να επικοινωνούμε μαζί του. Θα αλληλοεπιδράσουμε και θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Θα παίξουμε μικροί και μεγάλοι και θα κερδίσουμε δώρα για τα αδέσποτα ζώα.

Ελάτε να στηρίξουμε τα αδέσποτα ζώα του Δήμου Κηφισιάς, δίνοντάς τους την ευκαιρία, μέσα της εκδήλωσης αυτής, να βρει το καθένα το ιδανικό του σπίτι.