Παρασκευή Απρίλιος 16, 2021

«Νύχτα Μαγικιά» ένα μοναδικό αφιέρωμα στα 95 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη πραγματοποιήθηκε στην Κηφισιά

Νύχτα Μαγικιά Κηφισιά εικόνα

Μια «Νύχτα Μαγικιά», ένα μοναδικό αφιέρωμα στα 95 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι δημότες Κηφισιάς (και όχι μόνο) την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς. Ένα πλούσιο πρόγραμμα με την ανεπανάληπτη Ανεξάρτητη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» αφιερωμένο στα πιο αγαπημένα και γνωστά λαϊκά αλλά και λυρικά τραγούδια του συνθέτη σύμβολο της συλλογικής μας μνήμης, των πανανθρώπινων Ιδεών και Αξιών, που γαλούχησε γενιές Ελλήνων με τη γνήσια Ελληνικότητα της μουσικής του. Τα τραγούδια της συναυλίας ερμήνευσαν άψογα οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Πέγκυ Ζήνα, Παναγιώτης Πετράκης και Σπύρος Κουτσοβασίλης.

Την εκδήλωση προλόγισε η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, συγχαίροντας τον Δήμο Κηφισιάς, την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ «Δ. Βικέλας» Λίλα Παπαδημητρίου και τους συνεργάτες της για την άρτια και ασφαλή οργάνωση της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ.Βικέλας» Λίλα Παπαδημητρίου, ο Εκτελεστικός Γραμματέας Περιφέρειας Αττικής Γιάννης Σελίμης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού Περιφέρειας Αττικής Μαργαρίτα Βάρσου, η κόρη του συνθέτη Μαργαρίτα Θεοδωράκη, o Αντιδήμαρχος Εκάλης Αχιλλέας Κουρέπης, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ.Βικέλας» κ.ά.