Τετάρτη Απρίλιος 14, 2021

Νέα Ανοιχτή Επιστολή για την σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 9 Μαρτίου 2021 από τις αντιπολιτευόμενες παρατάξεις του Δήμου Διονύσου

ανοιχτή επιστολή παρατάξεις Δήμος Διονύσου

Νέα Ανοιχτή Επιστολή προς την Πρόεδρο του ΔΣ και απάντηση στην ανακοίνωση για το Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου Διονύσου.

«Κυρία Πρόεδρε,
Σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στο αρ.95 παρ.2 του ν.3463/06, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα, οι παρατάξεις ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, ΕΥΠΟΛΙΣ, ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, και η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος κα Μαρία Στυλιανού ΖΗΤΑΜΕ την σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου, την Τρίτη 09 Μαρτίου, 2021, και ώρα 19.00, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για την ζωντανή αναμετάδοση, καθώς και μαγνητοσκόπηση και αναπαραγωγή των δημοσίων συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

2. Αποτίμηση της διαχείρισης και των συνεπειών της κακοκαιρίας “Μήδεια” στον Δήμο Διονύσου,

3. Προτάσεις για την κατάρτιση ολοκληρωμένου σχεδίου αντιμετώπισης αντίστοιχων μελλοντικών καταστάσεων στο δήμο μας και λήψη συγκεκριμένης δέσμης σχετικών μέτρων στη παρούσα φάση.

Εισηγήσεις για τα παραπάνω θέματα θα μοιραστούν σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου μέχρι την Κυριακή 07-03-2021.

Τέλος, αφού δεν δύναται η δημοτική αρχή να υλοποιήσει τη ζωντανή αναμετάδοση των δημοτικών συμβουλίων για έναν και πλέον χρόνο (τα οποία σε εκατοντάδες δήμους της χώρας αναμεταδίδονται ζωντανά), οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης είναι πρόθυμες να την βοηθήσουν την επόμενη Τρίτη.

Έτσι, κανείς δεν θα μπορεί πια να μιλάει για προφάσεις»…

Οι Επικεφαλής των Παρατάξεων:

1. ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΑΜΑΝΗΣ
2. ΕΥΠΟΛΙΣ: ΚΩΣΤΗΣ ΚΟΥΡΙΔΑΚΗΣ