Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

Μουσική Εκδήλωση της Πηγής Λυκούδη: «Η μουσική συναντά το πνεύμα των Χριστουγέννων»

Εκδήλωση της Πηγής Λυκούδη 2020

Αυτά τα διαφορετικά Χριστούγεννα ας προσπαθήσουμε να αναστήσουμε το χαμόγελο στα χείλη μας, ας ζεστάνουμε τις καρδιές μας με διαδικτυακές χριστουγεννιάτικες αποδράσεις. Από το εμβληματικό κτήριο της Βίλλας Μπότση ας μεταφέρουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων, την ελπίδα που γεννήθηκε μαζί με τον Χριστό. Είμαστε κοντά σας αλλά από απόσταση για να ενώσουμε τις καρδιές μας, ώστε μέσα από την καλλιτεχνική διέξοδο που δίνει ο Πολιτισμός να προσφέρουμε τις ανάσες εκείνες που τόσο έχει ανάγκη στην παρούσα συγκυρία η χειμαζόμενη ζωή μας.

Συντονιστείτε στο κανάλι YouTube του Δήμου Κηφισιάς στον σύνδεσμο προκειμένου να παρακολουθήσετε διαδικτυακά όλες τις μουσικές εκδηλώσεις του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας».

Η μουσική συναντά την Μαγεία των Χριστουγέννων και τα Χριστούγεννα συναντούν την Μαγεία της μουσικής, μέσα από το έργο της Πηγής Λυκούδη. Τα τραγούδια ερμηνεύει η Γεωργία Αγγέλου μαζί με την συνθέτρια στο πιάνο και τον Δημήτρη Κοντονή στην κιθάρα.

Οι μουσικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τα μεγαλύτερα δυνατά μέτρα ασφαλείας, έχοντας πάντοτε ως προτεραιότητα την υγεία των συντελεστών και των συνεργατών του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς.