Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

Μήνυμα του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη εν’όψει της Πανδημίας του κορωνοϊού

Γιάννης Καλαφατέλης εικόνα

Mήνυμα σχετικά με την Πανδημία που κύρυξε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας λόγω του κορωνοϊού, εξέδωσε ο Δημάρχος Διονύσου, Γιάννης Καλαφατέλης.

Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, παρακάτω:

«Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Εν’όψει της Πανδημίας που κύρυξε χθες ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας λόγω του κορωνοϊού, μπαίνουμε σε μία περίοδο που πρέπει να επιδείξουμε όλες και όλοι σοβαρότητα, υπευθυνότητα αλλά και πειθαρχία προς τις αποφάσεις της οργανωμένης Πολιτείας και των αρμόδιων Αρχών.

Ο Δήμος Διονύσου, έχει λάβει από την πρώτη στιγμή σημαντικά προληπτικά μέτρα για να περιορίσει την εξάπλωση μετάδοσης του κορωνοϊού.

Παράλληλα, εγώ και οι συνεργάτες μου βρισκόμαστε σε συνεχή επιφυλακή μαζί με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες. Σήμερα θα συναντηθώ και με τους επιικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, προκειμένου να τους ενημερώσω για την κατάσταση και τα μέτρα που έχουμε λάβει ή πρόκειται να λάβουμε.

Στο πλαίσιο αυτό, σας καλώ για τις επόμενες εβδομάδες και μέχρι να αρχίσει να βελτιώνεται η κατάσταση λόγω της Πανδημίας, να περιορίσετε τις μετακινήσεις σας και να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρονικούς τρόπους πληρωμής, σε σχέση με την πληρωμή υποχρεώσεών σας προς το Δήμο, αλλά και επικοινωνίας, όπου αυτό είναι εφικτό.

Ειδικά οι ευπαθείς ομάδες, θα πρέπει να περιορίσουν πρώτοι τις μετακινήσεις τους, ενώ όσοι έχουν συμπτώματα γρίπης ή και καταρροής θα πρέπει να κάτσουν στο σπίτι τους, ενώ αν τα συμπτώματα επιμένουν να επικοινωνήσουν πρώτα με το γιατρό τους.

Όλοι μαζί οφείλουμε να προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας.

Αυτή τη μάχη πρέπει και θα την κερδίσουμε όλοι μαζί».