Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

Καθημερινοί έλεγχοι σε όλο το Δήμο Κηφισιάς για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας από τη Δημοτική Αστυνομία

Δήμος Κηφισιάς Καθημερινοί έλεγχοι εικόνα

Έλεγχοι πραγματοποιούνται καθημερινά από τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Κηφισιάς για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας πραγματοποιεί ελέγχους σε όλες στις λαϊκές αγορές που πραγματοποιούνται στον Δήμο Κηφισιάς. Στο πλαίσιο των ελέγχων της προηγούμενης εβδομάδας, διαπίστωσε ότι τηρούνταν οι αποστάσεις πέντε (5) μέτρων μεταξύ των πάγκων και ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των πολιτών. Παράλληλα λειτουργούσαν με το 50% των πωλητών, οι οποίοι φορούσαν μάσκες και γάντια και είχαν στους πάγκους τους τα απαραίτητα αντισηπτικά.

Στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι και στα σούπερ μάρκετ, τα οποία λειτουργούν στον Δήμο Κηφισιάς. Οι πολίτες τηρούσαν τα μέτρα χρήσης μάσκας και τους κανόνες τήρησης αποστάσεων. Διαπιστώθηκε επίσης ότι πραγματοποιείται απολύμανση σε τροχήλατα και καλάθια πελατών.

Παρουσία του Αντιδημάρχου Εποπτείας Μέτρων κατά του κορωνοϊού Ευάγγελου Αυλήτη πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Κηφισιάς και κατά τις νυχτερινές ώρες σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία της Κηφισιάς με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας και ταυτόχρονα την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Στην σελίδα https://covid19.gov.gr/covid-map μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις κυρώσεις για κάθε παράβαση.