Σάββατο 27 Νοεμβρίου, 2021

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

Κανένα παιδί δεν έμεινε εκτός των παιδικών σταθμών του Δήμου Κηφισιάς για τη σχολική περίοδο 2021 – 2022

Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί σταθμοί Δήμου Κηφισιάς εικόνα

Αύριο Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, 2021, ανοίγουν οι Βρεφικοί- Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Κηφισιάς για τη σχολική περίοδο 2021 – 2022.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εγγραφών – επανεγγραφών, τα οποία ανακοινώνονται τηλεφωνικά στους γονείς από το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Κηφισιάς, κανένα παιδί δεν έμεινε εκτός των παιδικών σταθμών.

Τα αποτελέσματα των αιτήσεων με voucher από το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών που είναι σε εξέλιξη έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κηφισιάς υποδέχονται τα παιδιά, με όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στην πανδημία (καθαριότητα, απολυμάνσεις, ατομικά μέτρα).

Επίσης έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες συντήρησης κτηρίων, κλιματιστικών μονάδων και καυστήρων, αναγομώσεις πυροσβεστήρων και αποψιλώσεις αύλειων χώρων.

Στην κατεύθυνση της συνεχούς βελτίωσης του ήδη υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρουν οι παιδικοί σταθμοί στα παιδιά, ο Δήμος Κηφισιάς ετοιμάζει και νέα δομή προσχολική αγωγής στο κέντρο της Κηφισιάς.

Η Πρόεδρος της ΔΕΠ και Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος των Παιδικών Σταθμών κα Κατερίνα Καραλή δηλώνει:

«Με χαρά είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τα μικρά παιδιά στους παιδικούς σταθμούς. Ο Δήμος μας, ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος  και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό δίνουμε μεγάλη έμφαση στον τομέα της προσχολικής εκπαίδευσης. Συντηρούμε τις εγκαταστάσεις μας,  δημιουργούμε νέες,  ενισχύουμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και στηρίζουμε τις οικογένειες  σε τοπικό επίπεδο προσφέροντας μια ζεστή αγκαλιά στους μικρούς μας φίλους».