Σάββατο 27 Νοεμβρίου, 2021

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

Ημερίδα Αγοράς Εργασίας: Προκλήσεις και Ευκαιρίες την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κηφισιάς

Ημερίδα Αγοράς Εργασίας - Δήμος Κηφισιάς

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κηφισιάς διοργανώνει Ημερίδα Αγοράς Εργασίας: Προκλήσεις και Ευκαιρίες, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 10:00-13:00.

Η Ημερίδα θα απευθύνεται στους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινότητας, στο πλαίσιο της συνολικής υποστήριξης τους για ομαλή επαγγελματική και κοινωνική ένταξη.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών, Μαρίνου Αντύπα 3 στην Κάτω Κηφισιά. Την οργάνωση και επίβλεψη της ημερίδας ανέλαβε το Τμήμα Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού του Δήμου Κηφισιάς.

Το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ως εξής:

10:00-11:00 Η κα.Μαρία Ζαρωτιάδου, Managing Director της εταιρείας Plan of Business, θα παρουσιάσει «Ευκαιρίες εργασίας στη μετά-Covid εποχή»

11:15-12:15 Ο κ.Σωτήρης Χατζηιωαννίδης, Εμπορικός Διευθυντής της Skywalker, θα αναφερθεί στη «Skywalker: Ελληνική Αγορά και Θέσεις Εργασίας»

12:15-13:00 Συζήτηση-Ενημέρωση από το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κηφισιάς εναρμονισμένο πλήρως στις οδηγίες του ΕΟΔΥ κατά της πανδημίας του covid-19 για την προστασία της δημόσιας υγείας, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και των εισηγητών.