Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, 2021

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

Η νέα παράνομη χωματερή στον Άγιο Στέφανο και η ένοχη σιωπή της Διοίκησης…

νέα παράνομη χωματερή στον Άγιο Στέφανο

ℹ Στην Επιτροπή Ποιότητας Zωής της 21/9/2021 ο επικεφαλής τής παράταξής μας, Κωστής Κουριδάκης, έθεσε επιτακτικά ερωτήματα για την παράνομη απόθεση μπαζών και προϊόντων εκσκαφών, στο τέρμα της οδού Χανίων στον Άγιο Στέφανο.

ℹ Η απάντηση από τους παρευρισκόμενους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους τής διοίκησης ήταν ότι δεν γνώριζαν (ή … προσποιήθηκαν ότι δεν γνωρίζουν) και δεσμεύτηκαν να ενημερώσουν.

ℹ Στο Δημοτικό συμβούλιο της 28/9/2021, επαναφέραμε το σοβαρό αυτό θέμα της δημιουργίας νέου μπαζότοπου (χωματερής) στον Αγ. Στέφανο.
Όμως και πάλι, ο Δήμαρχος και οι Αρμόδιοι Αντιδήμαρχοί του, επέλεξαν την πάγια τακτική τους:

Έντεχνη σιωπή και απαξίωση στις ερωτήσεις μας… Το ερώτημα που προκύπτει είναι: Ποιους καλύπτουν αυτή τη φορά;

Πραγματικά, αναρωτιόμαστε, πλέον, ποιές οι συγγένειες και οι διαφορές μεταξύ τών καταπατητών τής γης και των «καταπατητών» τής εξουσίας…

ℹ Η Παράταξη «Εύπολις – Συνεργασία Δημοτών Διονύσου» ΑΠΑΙΤΕΙ εκ νέου, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, από τον Δήμαρχο Διονύσου, Διονύσου την προσκόμιση στο Δημοτικό Συμβούλιο των απαιτούμενων εγκρίσεων για τη λειτουργία όλων των εγκαταστάσεων χώρων απόρριψης αδρανών υλικών.

Η παρανομία διαρκεί χρόνια και πρέπει – επιτέλους – να σταματήσει!

🆘 Ο κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων είναι προ των πυλών στον Δήμο μας. Μετά από τις τελευταίες πυρκαγιές και ειδικά, σε περιοχές όπου απερίσκεπτα έχουν εναποτεθεί υλικά , τα οποία αν παρασυρθούν θα εντείνουν το πρόβλημα, απειλώντας ανθρώπινες ζωές και περιουσίες τών κατοίκων.

Φίλες και Φίλοι,

Οι μηδενιστικές και απαθείς συμπεριφορές τού Δημάρχου προς την Αντιπολίτευση, είναι απλώς (ένα ακόμη) σύμπτωμα μιας βαθύτατα αντιδημοκρατικής και αυταρχικής Δημοτικής Αρχής.

Ο πήχυς των επιδιώξεών τους δεν μπορεί να ανέβει ψηλότερα από την ψηφοθηρία, την επανεκλογή τους, την ηδονή της εξουσίας και την κενολογία. Είναι το μέγιστο που μπορούν να φιλοδοξήσουν.

👁‍🗨 Στις προσεχείς εκλογές, οι Δημότες θα απαντήσουν δυναμικά στην ιταμότητα των λόγων και κυρίως των έργων αυτής της Δημοτικής Αρχής.

Δημοτική παράταξη «Εύπολις – Συνεργασία Δημοτών Διονύσου»