Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

Η 99η Διάθεση Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Mαρτίου 2020 στη Δροσιά

99 Διάθεση Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» εικόνα

Σας ενημερώνουμε ότι η δράση «Χωρίς Μεσάζοντες» ακυρώνεται, κατόπιν ανακοίνωσης του Υπουργείου Ανάπτυξης, λόγω πρόληψης κρουσμάτων του COVID-19 και για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας σε δημοτικό και τοπικό επίπεδο.

Θα υπάρξει ενημέρωση όταν θα αρχίσει εκ νέου η συγκεκριμένη δράση.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμος Διονύσου συνεχίζει τη συμμετοχή του στο καταναλωτικό κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες» με τη διοργάνωση της 99ης κατά σειρά δράσης, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Mαρτίου, 2020, (στην πλατεία Ελ. Κορολή, επί της συμβολής των οδών Τραπεζούντος & Ρόδων) στη Δροσιά, και ώρες 8.00 έως 14.00.

Οι δράσεις θα είναι ανοιχτές προς το κοινό, καθώς δε θα υπάρξουν προπαραγγελίες.

Παρακαλούμε σημειώστε τα παρακάτω:

1. Στα προϊόντα που θα διατεθούν περιλαμβάνονται όλα τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για το καθένα.

2. Οι παραγωγοί που έχουν επιλεγεί, αναλαμβάνουν την υποχρέωση την ημέρα της διανομής να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις προσυμφωνημένες τιμές των προϊόντων τους και να δίνουν αποδείξεις.

3. Ακόμα, μέρος από τα προϊόντα των παραγωγών θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου.

Δείτε την αναλυτική λίστα των προϊόντων, εδώ, που θα διατεθούν στη δράση, τις τιμές τους, καθώς και περιγραφικά στοιχεία των συνεργαζόμενων παραγωγών.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση ή πληροφορία, καλέστε στο τηλ. 2132139806.