Παρασκευή Απρίλιος 16, 2021

Έτοιμα τα πρώτα σπιτάκια για τα αδέσποτα ζωάκια του Δήμου Κηφισιάς

σπιτάκια αδέσποτα ζωάκια Δήμου Κηφισίας

Έτοιμα τα πρώτα σπιτάκια για τα αδέσποτα ζωάκια του Δήμου Κηφισιάς! Τα έφτιαξαν με πολλή αγάπη, γούστο και μεράκι οι εργαζόμενοι στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κηφισιάς, με ανακυκλώσιμα υλικά που έφεραν ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας!! Μια συλλογική προσπάθεια πολιτών και εργαζομένων προκειμένου να προστατευτούν, στο μέτρο του δυνατού, οι γάτες και οι σκύλοι που ζουν χωρίς ιδιοκτήτη στους δρόμους του Δήμου μας.

Η δράση, η οποία συντονίζεται από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Ζωοφιλίας Σταύρο Ζαπάντη, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς και την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Παιδικών Σταθμών Κατερίνα Καραλή, Πρόεδρος ΔΕΠ – ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα», συνεχίζεται .

Μπορείτε να φέρνετε ανακυκλώσιμα υλικά στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς για να φτιάξουμε και άλλα πολλά σπιτάκια. Το επόμενο διάστημα, ο Δήμος Κηφισιάς αναμένεται να τοποθετήσει τα σπιτάκια φιλοξενίας των αδέσποτων ζώων σε διάφορες περιοχές.