Σάββατο 27 Νοεμβρίου, 2021

Ετήσιο Μνημόσυνο του Ήρωα – Μακεδονομάχου Παύλου Μελά στις 17 Οκτωβρίου 2021 στο Δήμο Κηφισιάς

Παύλος Μελάς Άγαλμα - Δήμος Κηφισιάς

Ετήσιο Μνημόσυνο του Ήρωα – Μακεδονομάχου Παύλου Μελά, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 στο Δήμο Κηφισιάς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

10:00: Το Σωματείο «ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΚΗΣ ΖΕΖΑΣ-Φίλοι Παύλου Μελά» θα τελέσει ετήσιο μνημόσυνο, υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Μακεδονομάχου ήρωα Παύλου Μελά. εις τον Ι. Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Πλατεία Κεφαλαρίου Κηφισιάς, μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας. Θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κηφισιάς-Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος.

Θα παρευρεθούν, ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, μέλη της οικογενείας του αποβιώσαντος στις 12/02/20 Προέδρου του Σωματείου κ. Γιάννη Μελά και πολλοί Υπερήφανοι Έλληνες, καθώς ο Γιάννης Μελάς  ήταν  ένας σύγχρονος  Άξιος Έλληνας, που σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, αγωνίστηκε ανιδιοτελώς υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.

10:30: Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων εις το άγαλμα του Μακεδονομάχου, επί της πλατείας  Κεφαλαρίου Κηφισιάς.

Υστερόγραφο: Στην ακρίβεια της ώρας που αναφέρεται στο πρόγραμμα, πιθανόν να  προκύψει μικρή απόκλιση (συν ή πλην), εάν τούτο το επιβάλλουν οι συνθήκες.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  Αντί-Πρόεδρος