Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, 2021

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

Επίκαιρη ερώτηση για το Οικιστικό Ζήτημα του Δήμου Διονύσου θα υποβάλλει η Βουλευτής Μαρία Απατζίδη, μετά από συνάντηση που είχε με το Δήμαρχο Γιάννη Καλαφατέλη

Μαρία Απατζίδη & Γιάννης Καλαφατέλης εικόνα

Συνάντηση με τη Βουλευτή Ανατολικής Αττικής του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη, είχε την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, 2020, ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, παρόντος και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών & Δημοτικών Έργων Στέφανου Κριεμάδη.

Η κα Απατζίδη, σε συνέχεια προηγούμενης επίσκεψής της, εκδήλωσε εκ νέου το ενδιαφέρον της αναφορικά με τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο, ενώ προσφέρθηκε να βοηθήσει για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής της δραστηριότητας.

Στη συνάντηση, ο Δήμαρχος ενημέρωσε εκτενώς τη βουλευτή για διάφορα ζητήματα του Δήμου, εστιάζοντας εκτός του ζητήματος των διοδίων, για το οποίο ήδη η κα Απατζίδη έχει υποβάλλει επίκαιρη ερώτηση στον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, στις τρέχουσες εξελίξεις αναφορικά με το Οικιστικό Νομοσχέδιο, το οποίο πρόκειται να συζητηθεί στη Βουλή, την ενίσχυση των δομών υγείας προς όφελος των κατοίκων του Δήμου Διονύσου αλλά και την ανάγκη εκσυγχρονισμού του Νόμου 4412/2016 περί Δημοσίων Συμβάσεων, Έργων και Προμηθειών.

Η κα Απατζίδη, ενόψει της συζήτησης του Οικιστικού Νομοσχεδίου, υποσχέθηκε να υποβάλλει άμεσα επίκαιρο ερώτημα στη Βουλή για το Οικιστικό Ζήτημα που ταλανίζει τους κατοίκους της περιοχής. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Διονύσου ευχαρίστησε τη Βουλευτή για τη βοήθειά της.

O κος Καλαφατέλης και η κα Απατζίδη συμφώνησαν να συνεχιστεί η πολύ καλή επικοινωνία και συνεργασία τους και στο μέλλον, σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.