Σάββατο 21 Μαΐου, 2022

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Επαναλειτουργία όλων των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διονύσου, τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

  Δήμος Διονύσου logo

  Σε συνέχεια σημερινής τηλεδιάσκεψης μεταξύ του Περιφερειάρχη και Δημάρχων της Αττικής και μετά από εισήγηση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, αναφορικά με τα σχολεία του Δήμου Διονύσου, αποφασίστηκε:

  Η επαναλειτουργία όλων των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια)καθώς και των δημοτικών και ιδιωτικών Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών) σύμφωνα με το κανονικό ωράριο λειτουργίας.

  Ο Δήμος και τα Νομικά του Πρόσωπα έχουν προβεί στους απαραίτητους καθαρισμούς σε όλα τα σχολεία και τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς προκειμένου η πρόσβαση μαθητών και εκπαιδευτικών να είναι απρόσκοπτη.

  Κανονικά θα λειτουργήσουν ακόμη η Φοιτητική Συγκοινωνία και ο ΕΟΔΥ στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου για την πραγματοποίηση Rapidτεστ. Δεν θα λειτουργήσει μέχρι νεωτέρας η Τοπική Δημοτική Συγκοινωνία (και τα δύο δρομολόγια) για την οποία θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση.