Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

Ενημέρωση για το καλοκαιρινό ωράριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Διονύσου

Δημοτική Βιβλιοθήκη Διονύσου εικόνα

Η ομάδα εθελοντών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Διονύσου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση.

«Σας ενημερώνουμε ότι η Βιβλιοθήκη μέχρι αύριο, 30 Ιουνίου,  λειτουργεί με το κανονικό της ωράριο.

Από τη Τετάρτη 1 Ιουλίου και για όλο τον Ιούλιο η Βιβλιοθήκη θα ανοίγει μόνο κάθε Τετάρτη απόγευμα από τις 5μμ μέχρι τις 9μμ.

Τον Αύγουστο η Βιβλιοθήκη θα παραμείνει κλειστή.

Τα μέτρα προστασίας για την επίσκεψή σας συνεχίζουν να ισχύουν και θυμίζουμε πως είναι τα εξής:

Στη Βιβλιοθήκη, με βάση τα τετραγωνικά της, θα μπορούν, εκτός από τους εθελοντές, να μπουν 2 ξεχωριστά άτομα κρατώντας τις αποστάσεις (μέλη οικογένειας που έρθετε μαζί, για να μετράτε σαν ένας, θα πρέπει να κινήστε μαζί στον χώρο). Εάν η προσέλευση είναι μεγαλύτερη, θα πρέπει να περιμένετε στη σκάλα με αποστάσεις ασφαλείας. Η παραμονή σας στη Βιβλιοθήκη περιορίζεται μέχρι τα 20 λεπτά. Συνιστούμε να κλείνετε ραντεβού είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail. Όσοι έρθετε με ραντεβού θα έχετε προτεραιότητα και θα μπαίνετε στην ώρα σας.

• Να προσέρχεστε υποχρεωτικά με μάσκα και γάντια. Στην είσοδο της Βιβλιοθήκης θα υπάρχει αντισηπτικό που παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε κατά την είσοδό σας.

• Τα επιστρεφόμενα βιβλία θα πρέπει να είναι σε σακούλα, πλαστική ή χάρτινη με το όνομά σας και την ημερομηνία επιστροφής και θα μένουν σε καραντίνα για τουλάχιστον 48 ώρες. Τη τσάντα της Βιβλιοθήκης να την φέρνετε προκειμένου να τη χρησιμοποιείτε για τον δανεισμό σας. Θυμίζουμε ότι τα βιβλία που θα δανειστείτε τον Ιούλιο έχουν διάρκεια δανεισμού μέχρι τον Σεπτέμβριο.

• Δεχόμαστε δωρεές βιβλίων, κατόπιν συνεννόησης, που θα πρέπει να αφήνετε κάτω, στην είσοδο του Πολιτιστικού Κέντρου.

Συνιστούμε στους γονείς να μην έρχεστε με τα παιδιά σας. Αν όμως επιθυμείτε να τα φέρνετε, θα πρέπει να βάζουν αντισηπτικό μπαίνοντας και να είναι υπό τη συνεχή επιτήρησή σας.

Τηλέφωνο: 213-2139935

E-mail: vivliothikidionysou@hotmail.com

Facebook: Φίλοι Δημοτικής Βιβλιοθήκης Διονύσου

Instagram: friendsofdionysoslib

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι, με υγεία και καλά αναγνώσματα!»