Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

Εκατοντάδες παιδιά συμμετέχουν στα θερινά προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης του «Summer Camp Διονύσου 2020»

Summer Camp νέα εικόνα

Με μεγάλη επιτυχία και σε συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας συνεχίζονται τα προγράμματα θερινής δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας «Summer Camp Διονύσου 2020»  για εκατοντάδες παιδιά του Δήμου Διονύσου.

Οι καλοκαιρινές δράσεις αθλητισμού, παιδείας και πολιτισμού, αποσκοπούν στη δημιουργική και αθλητική απασχόληση των παιδιών, με ανάπτυξη της φαντασίας, της επικοινωνίας και του ομαδικού πνεύματος, σε συνδυασμό με την ισόρροπη ανάπτυξη των διανοητικών και ψυχοσωματικών τους δυνάμεων.

Ήδη 800 παιδιά έχουν συμμετάσχει στην Α΄Περίοδο που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 10/7, ενώ άλλα 600 παιδιά συμμετέχουν αυτή τη στιγμή  στη Β΄Περίοδο, που θα ολοκληρωθεί στις 24/7. Η Γ΄Περίοδος του «Summer Camp Διονύσου 2020» θα ξεκινήσει στις 27/7 και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 7/8 με τη συμμετοχή 500 παιδιών.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης δήλωσε σχετικά:

«Σταθμίζοντας όλα τα ενδεχόμενα, λαμβανομένης υπόψη και της Πανδημίας λόγω του Covid-19, αποφασίσαμε να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά του Δήμου μας να περάσουν ένα ανέμελο καλοκαίρι, γεμίζοντας το χρόνο τους διασκεδαστικά αλλά και δημιουργικά. Από τις θετικές αντιδράσεις των ίδιων των παιδιών, πιστεύω ότι η απόφασή μας ήταν η σωστή. Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό και τους συνεργάτες του Τμήματος Αθλητισμού και Πολιτισμού καθώς και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Νίκο Καρυστινό, οι οποίοι έχουν μεριμνήσει ώστε τα φετινά θερινά προγράμματα να αφήσουν θετικές εντυπώσεις στα παιδιά και να κυλήσουν όλα ομαλά και χωρίς προβλήματα. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με γνώμονα την παροχή ποιοτικών εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων για όλα τα παιδιά των οικογενειών του Δήμου Διονύσου».