Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

Δωρεάν χρήση 7 Γηπέδων Τένις για τους δημότες του Δήμου Διονύσου από την Τρίτη 21 Ιανουαρίου

Τένις Δήμος Διονύσου εικόνα

Με πρωτοβουλία του Δήμου Διονύσου κα της αρμόδιας αντιδημαρχίας παιδείας, αθλητισμού, πολιτισμού & κοινωνικής πολιτικής, αποφασίστηκε η Δωρεάν Χρήση 7 Γηπέδων Τένις (αντισφαίριση) του Δήμου Διονύσου από τους δημότες, από την Τρίτη 21 Ιανουαρίου, 2020.

Τα 7 Γήπεδα, που βρίσκονται στην Άνοιξη, τη Δροσιά, τον Διόνυσο, το Κρυονέρι και τη Σταμάτα, θα διατίθενται στους δημότες για Δωρεάν Χρήση κατόπιν διαθεσιμότητας.

Οι δημότες, προκειμένου να δηλώσουν την επιθυμία τους για χρήση των γηπέδων, θα μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το Τμήμα Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Διονύσου, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρα 8:00 έως 16:00, στα τηλέφωνα: 213 213 9802 (υπόψη κας Κατερίνας Μιχαήλ) και 6944 622109 (υπόψη κου Παναγιώτη Ψύλλα).

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης δήλωσε σχετικά: «Εργαζόμαστε μεθοδικά προκειμένου να αναβαθμίσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες μας. Από την ερχόμενη Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020, δίνουμε τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να παίξει Δωρεάν τένις στα 7 γήπεδα που διαθέτει ο Δήμος Διονύσου. Όλοι μαζί, προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο».