Σάββατο 27 Νοεμβρίου, 2021

Δήλωση συμμετοχής στα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Κηφισιάς

Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)

Ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Κηφισιάς, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Διά Μάθησης συνεχίζουν τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Κηφισιάς στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Κηφισιάς μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

Α/ΑΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΣΕ ΩΡΕΣ

1Δημιουργία ιστοσελίδας50
2Πρακτικές συμβουλές ( υγιεινής ) διατροφής25
3Ελληνικό αλφαβητικό σύστημα25
4Ιταλικά για τον τουρισμό ( Α1 – Α2 )25
5Ισπανικά για τον τουρισμό ( Α1 – Α2 )25
6Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή κλπ. )25
7Προληπτική ιατρική για την Τρίτη Ηλικία25

Τα μαθήματα θα διεξάγονται αποκλειστικά μέσω τηλε-εκπαίδευσης (εξ αποστάσεως παρακολούθηση) μέσω εφαρμογής Ζοοm. Τα προσφερόμενα προγράμματα είναι δωρεάν και μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας, μόρφωσης καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:

Τηλ. : 2132007256 , Υπεύθυνοι Φλέγγας Φάνης και Κουτρούμπα Ελένη

Ταχ. Διεύθυνση: Εμ. Μπενάκη 3 , Κηφισιά , Τ.Κ. 14561

Email: diavioumathisi@kifissia.gr

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Δελτίο Τύπου

Αίτηση συμμετοχής