Παρασκευή 20 Μαΐου, 2022

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Διανομή Χριστουγεννιάτικων δώρων από το Δήμο Κηφισιάς σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε» σε παιδιά ευπαθών ομάδων

  Χριστουγεννιάτικα δώρα - Δήμος Κηφισιάς & Όλοι μαζί μπορούμε

  Μεγάλη και συγκινητική, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ήταν η ανταπόκριση των πολιτών, στην εθελοντική δράση «Όλη η Αττική, μία Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά για τα παιδιά» που πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Κηφισιάς σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε», το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, στο Δημαρχείο Κηφισιάς.

  Μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης του Δήμου προσφέροντας εκατοντάδες χριστουγεννιάτικα δώρα, παιχνίδια και παιδικά βιβλία.

  Τα χριστουγεννιάτικα δώρα που συλλέχθηκαν θα διανεμηθούν σε παιδιά ευπαθών ομάδων του Δήμου μέσω των Κοινωνικών Δομών μας προκειμένου να χαρίσουν  χαμόγελα τις ημέρες των Χριστουγέννων.

  Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, που συμμετείχε στη δράση δήλωσε:

  «Ο Δήμος μας, σε συνεργασία με το “Όλοι Μαζί Μπορούμε” συγκέντρωσε χριστουγεννιάτικα δώρα, για τα παιδιά των οικογενειών που υποστηρίζονται από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου μας.

  Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όσες και όσους προσέφεραν μια αγκαλιά δώρα για τα παιδιά των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται.

  Ευχαριστώ επίσης όλους τους συντελεστές και τους εθελοντές μας για τη συνδρομή τους.

  Όλος ο Δήμος μας, μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά μαζί με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!»