Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

Ανακοίνωση για τον τρόπο λειτουργίας της Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υπηρεσίας του Δήμου Διονύσου

Συμβουλευτική και Ψυχολογική Υπηρεσία εικόνα

Στο πλαίσιο των μέτρων για την καλύτερη διαφύλαξη του εαυτού μας και των συνανθρώπων μας, ενστερνιζόμαστε το «Μένουμε Σπίτι» και προσθέτουμε «Αναδεικνύουμε νέους τρόπους ύπαρξης», ακυρώνοντας όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού στη Συμβουλευτική και Ψυχολογική Υπηρεσία του Δήμου Διονύσου έως και τις 24 Απριλίου.

Επιτρέπουμε στον κορονοϊό να μας οπλίσει με φόβο – και όχι με πανικό – γιατί με αυτόν τον τρόπο είμαστε σε διαρκή εγρήγορση και πειθαρχούμε στα μέτρα, δεν του επιτρέπουμε όμως να μας αποξενώσει.

Για τον σκοπό αυτό, η γραμμή επικοινωνίας της Σ & Ψ Υπηρεσίας (2108141751) θα λειτουργεί συστηματικά από τις 23 Μάρτιου, από τις 7 π.μ. έως τις 7 μ.μ., για οπουδήποτε ερώτηση ή επείγουσα διαχείριση. Ακόμη, θα είμαστε σε επικοινωνία μέσω της σελίδας μας στο Facebook (Συμβουλευτική και Ψυχολογική Υπηρεσία Δήμου Διονύσου).

Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, θα πραγματοποιούνται συνεδρίες τηλεφωνικώς ή με βιντεοκλήση, μέσω εφαρμογών (π.χ. Skype), αναλόγως με την εκάστοτε περίπτωση.

Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο της Υπηρεσίας.

Η Υπηρεσία ακολουθεί τις οδηγίες του Δήμου Διονύσου, του Υπουργείου Υγείας, των επιστημόνων και των ιατρών. Ο Δήμος μας έχει προμηθεύσει με γάντια, μάσκες και αντισηπτικά και ο χώρος αερίζεται και απολυμαίνεται συστηματικά.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Σ & Ψ Υπηρεσία: 210-8141751

Λάμπρος Λάσδας: Ψυχολόγος – Συστημικός Ψυχοθεραπευτής, Υπεύθυνος της Σ & Ψ Υπηρεσίας.