Σάββατο 27 Νοεμβρίου, 2021

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

Αιμοδοσία του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Στεφάνου την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, 2021, στο Πολιτιστικό Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου

Εθελοντική Αιμοδοσία εικόνα

Αιμοδοσία του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Στεφάνου την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, 2021, στο Πολιτιστικό Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου Πετζερίδη 1, στον Άγιο Στέφανο. Ώρες 8.30 π.μ – 2.00μ.μ.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την ανακοίνωση του Συλλόγου Γυναικών Αγ. Στεφάνου.

«Αγαπητές φίλες και φίλοι, σας προσκαλούμε στην 61η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ του Συλλόγου Γυναικών Αγ. Στεφάνου που θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου, 2021 στο Πολιτιστικό Πνευματικό Κέντρο Αφίου Στεφάνου Πετζερίδη 1, στον Άγιο Στέφανο και από ώρα 8.30 π.μ – 2.00μ.μ. (ο χώρος απολυμαίνεται, διατίθενται μάσκες, αντισηπτικά).
Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας. Η πανδημία που ακόμα υφίσταται ,οι τραγικές συνθήκες των πυρκαγιών, τα οδυνηρά αποτελέσματα αυτών και τόσα άλλα…

Οι αλλαγές στην ζωή μας πλέον, είναι μεγάλες και απρόβλεπτες… Είναι ευκαιρία να αγαπηθούμε πιο πολύ, να γίνουμε περισσότερο αλληλέγγυοι. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες για μια ακόμα φορά οι εθελοντές το έδειξαν αυτό. Είναι παντού στην πρώτη γραμμή με αυτοθυσία και αγάπη. Τους ευχαριστούμε και ευγνωμονούμε που υπάρχουν.

Πιστεύοντας ότι ο σύλλογός μας είναι πρωτοπόρος στα θέματα τα κοινωνικά αλλά και στις πολύ καλές σχέσεις με όλους τους κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς, (ΣΥΛ.ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΛ/ΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ,ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΟΝ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ,ΦΟΡΕΩΝ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ), κάνουμε έκκληση για συμμετοχή σε αυτό το κοινωνικό αγαθό της προσφοράς για αίμα που δίνει ΖΩΗ σε όποια – όποιον το χρειάζεται κρατώντας πάντα με σεβασμό τα προσωπικά σας δεδομένα.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 3 ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ.

Σας παρακαλούμε σκεφτείτε ένα ακόμα άτομο για να γίνει αιμοδότης. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΔΩΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΑΣ, ΑΞΙΖΕΙ!!»…

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΤΟ ΔΣ & Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛ. ΓΥΝ. ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ