Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • 2ο All Star Game Basket Δήμου Διονύσου: Νικητές το αθλητικό πνεύμα και το πλούσιο θέαμα

  2ο All Star Game Basket Δήμου Διονύσου

  Πλούσιο μπασκετικό θέαμα με τρίποντα, καρφώματα και βραβεύσεις προσέφεραν τα 6 μπασκετικά σωματεία του Δήμου Διονύσου, στο 2ο κατά σειρά All Star Game Basket του Δήμου Διονύσου, που πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα ενότητας και συνεργασίας την Κυριακή 18 Ιουνίου στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Στεφάνου. Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χρήστος Πέππας, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητικών Διοργανώσεων Παναγής Λουκάτος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου Νεκτάριος Πίλτσης που στήριξε ενεργά την εκδήλωση, Πρόεδροι και εκπροσώπων Αθλητικών Συλλόγων, Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.α.

  Στην εκδήλωση, συμμετείχαν όλα τα σωματεία καλαθοσφαίρισης της περιοχής (ΟΙΟΝ Αγίου Στεφάνου, ΣΚ Άνοιξης ABC, ΓΣ Άνοιξης 78, ΝΙΚΗ Δροσιάς, ΑΣ Ροδόπολης και ΑΟ Διονύσου) ενώ έδωσαν το παρών διακεκριμένοι προσκεκλημένοι από το χώρο του αθλητισμού, όπως ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και σημαντικός προπονητής Μιχάλης Κυρίτσης, οι διεθνείς καλαθοσφαιριστές Θοδωρής Παπαλουκάς, Δημήτρης Παπανικολάου, Βαγγέλης Βουρτζούμης και Νίκος Λινάρδος, αλλά και ο Σωτήρης Μπουγιούκος,  ως ο πρώτος παίκτης που έπαιξε σε ομάδες του Δήμου και έγινε draft μετά από try out στο NCAA.

  Την εκδήλωση, διοργάνωσε ο Δήμος Διονύσου και η αρμόδια Αντιδημαρχία Αθλητισμού, Νεολαίας και Τοπικής Επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο των δράσεων άθλησης BEACTIVE της ΓΓΑ,σε συνεργασία με την ΕΣΚΑ, τον Εμπορικό Σύλλογο Διονύσου και το σύλλογο παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών.

  Σκοπός της δράσης ήταν η ανάπτυξη κουλτούρας αλληλεγγύης, συνεργασίας, αθλητικού πνεύματος και αδελφοσύνης, αφενός μεταξύ του Δήμου και των αθλητικών σωματείων της περιοχής και αφετέρου μεταξύ των αθλητικών συλλόγων και των αθλητών τους.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ