Σάββατο 25 Μαΐου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

  Το Καφέ της Χαράς pic

  Το μεσημέρι της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου της πολυαναμενόμενης σειράς του ΑΝΤ1, «Το Καφέ της Χαράς». Η συνέντευξη τύπου έλαβε χώρα σε γνωστό μπαρ στο Κορωπί, ένα από τα μέρη στα οποία γυρίζεται η σειρά.

  Εκεί ήταν παρόντες όλοι οι συντελεστές, παλιοί γνώριμοι και νέα πρόσωπα, οι οποίοι υποδέχτηκαν τους δημοσιογράφους στο «καφέ» και τους ενημέρωσαν για την συνέχεια της αγαπημένης σειράς, λίγο πριν ανοίξει και επισήμως τις πόρτες της για το κοινό.

  Πλέον μετράμε αντίστροφα μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα στις 31 Δεκεμβρίου, ανήμερα των τριακοστών γενεθλίων του ΑΝΤ1! Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 20:45, ο Περίανδρος Πώποτας και οι υπόλοιποι αγαπημένοι χαρακτήρες επιστρέφουν στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

  Οι πρωταγωνιστές μίλησαν στους εκπροσώπους των media για τους ρόλους πρόκληση στον νέο κύκλο του Καφέ της Χαράς με τον Χάρη Ρώμα να υποδέχεται εγκάρδια τους εκπροσώπους των media και να ευχαριστεί για την οργάνωση της εκδήλωσης την Άννα Βλαβιανού και τη Δήμητρα Μπάρκα. «Το συναίσθημα είναι πλήρες για αυτό που πάμε να κάνουμε και έχει να κάνει με όλους τους συνεργάτες και αυτό γιατί κατά 80% είμαστε οι παλιοί συνεργάτες που ξαναβρεθήκαμε.

  Από την πρώτη στιγμή που αρχίσαμε να γράφουμε το πρώτο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου με την Άννα Χατζησοφιά, διαπιστώσαμε σε μία μόλις ώρα -όχι μία μέρα- ότι ήταν σαν να μην πέρασε ούτε μία ώρα. Αυτό ήταν και για εμάς τους ίδιους, παρ’ ό,τι συναισθηματικά πέρασαν χρόνια που μπορεί να μη βλεπόμασταν σε τακτική ή καθημερινή βάση, βεβαίως και υπήρχε μία βαθιά αγάπη που μας συνδέει μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας, όμως δεν ξέραμε αν ξαναπιάνοντας τον ιστό θα μπορούσε να συνεχίσει από εκεί που είχε μείνει αυτός ο ιστός. Αν θα μπορούσε δηλαδή να ξανασυνδεθεί η συνεργατική αυτή -αν μου επιτρέπεται αυτή η λέξη- σχέση.

  Ήταν τόσα πολλά αυτά που έπρεπε να γράψουμε και να κάνουμε σαν καλλιτέχνες σε σχέση με το Καφέ της Χαράς που περνάμε ξανά το γνωστό “μα δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε και τι να πετάξουμε”. Δηλαδή εδώ δεν υπάρχει το πρόβλημα της ένδειας λόγου και σκέψης. Υπάρχει το αντίθετο… Υπερπροσφορά θα έλεγα».

  Η Ρένια Λουζίδου από την πλευρά της αποκάλυψε αστειευόμενη πως είπε στον Χάρη Ρώμα πως έπρεπε το remake της σειράς να ονομάζεται «ΚΑΠΗ της Χαράς» ρωτώντας μάλιστα αν έπρεπε να φορέσει ξανά μίνι.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ