Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

Σύνθημα επανεκκίνησης του τουρισμού από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Κυριάκος Μητσοτάκης εικόνα

Από τη μαγευτική όσο και γραφική Σαντορίνη επανεκκινεί ο τουρισμός. Ο Πρωθυπουργός επέλεξε συμβολικά τη Σαντορίνη – τον κορυφαίο τουριστικό προορισμό – για να σηματοδοτήσει το νέο ξεκίνημα από τη Δευτέρα και την ολική επαναφορά από 1ης Ιουλίου αλλά και να ανάψει το πράσινο φως για το πολυαναμενόμενο restart με ασφάλεια για τους τουρίστες, τους επισκέπτες, τους κατοίκους των νησιών και τους εργαζόμενους στον κλάδο.

Μέσω της αποψινής συνέντευξής του προς τους ανταποκριτές ξένου Τύπου και απευθυνόμενος στο παγκόσμιο κοινό,ο πρωθυπουργός στέλνει το μήνυμα πως η «Ελλάδα είναι έτοιμη» να δεχθεί τους επισκέπτες με ασφάλεια,ενόψει του μερικού ανοίγματος της χώρας στον τουρισμό από τη Δευτέρα και την ολική επαναφορά από 1ης Ιουλίου.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η Ελλάδα προετοιμάζεται για ένα ιδιότυπο καλοκαίρι που δεν μοιάζει με άλλα που ζήσαμε, καθώς η πανδημία μας ανάγκασε να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας, τον τρόπο που δουλεύουμε, το πώς χαιρετάμε ο ένας τον άλλο, ακόμη και το πώς προσπαθούμε τελικά να διαφυλάξουμε τη φήμη μας ως ένας εμβληματικός τόπος διακοπών.

Πηγή: ΕΡΤ