Τρίτη 16 Ιουλίου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 του Δήμου Κηφισιάς

  πρόγραμμα εορτασμού Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου - Δήμου Κηφισιάς

  Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς σας προσκαλεί στη Δοξολογία για τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής Επετείου της 25η Μαρτίου 1821 στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Νέα Ερυθραία, την Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024 και ώρα 10:30 π.μ.

  Ακολουθεί επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Πεσόντων και κατάθεση στεφάνων 11:00 π.μ. Η Παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 π.μ. στη Νέα Ερυθραία.

  Μετά την παρέλαση το χορευτικό τμήμα των παραδοσιακών χορών του Δήμου Κηφισιάς και η χορευτική ομάδα της Ένωσης Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς και στη συνέχεια θα ακολουθήσει κέρασμα στο Πάρκο Νεολαίας (μπροστά στο 1ο Νηπιαγωγείο Νέας Ερυθραίας).

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ
  Γενικός Σημαιοστολισμός στο Δήμο Κηφισιάς από την ανατολή του ηλίου της 22ης μέχρι και τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου και φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Δημοτικών καταστημάτων, Οργανισμών και Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και της 25ης Μαρτίου.

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024
  Εορταστικές εκδηλώσεις στα Σχολεία.
  10.30π.μ. Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων Σχολείων και Συλλόγων Εκάλης στο Μνημείο των Πεσόντων (Πλατεία Κέννεντυ, Εκάλη).
  11.30π.μ. Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων (Λ. Κηφισίας και Ζηρίνη, Κηφισιά) από αντιπροσωπείες μαθητών, εκπροσώπων των Σωμάτων Ελλήνων Προσκόπων και Ελληνικού Οδηγισμού, Σωματείων, Συλλόγων, Καθηγητών, Δασκάλων.

  ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024
  7.30π.μ. Οι καμπάνες των Εκκλησιών θα χτυπήσουν χαρμόσυνα.
  10.30π.μ. Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Νέα Ερυθραία.
  11.00π.μ. Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Πεσόντων (Ελ. Βενιζέλου και Λουκή Ακρίτα, Νέα Ερυθραία) και κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο και εκπροσώπους των Αστυνομικών Τμημάτων, της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, των αναγνωρισμένων Αντιστασιακών Οργανώσεων και Πολιτικών Κομμάτων.
  11.30π.μ. Εκφώνηση του πανηγυρικού λόγου της ημέρας.
  Παρέλαση επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Ερυθραία. Το τμήμα των παραδοσιακών χορών του Δήμου Κηφισιάς και η χορευτική ομάδα της Ένωσης Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας θα χορέψει Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς στο Πάρκο Νεολαίας στη Νέα Ερυθραία.

  ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΤΑΙ
  Το Δημοτικό Συμβούλιο και όλες οι Δημόσιες, Πολιτικές και Αστυνομικές Αρχές του Δήμου, Σχολεία, Σωματεία, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, Σώματα Προσκόπων και Ελληνικού Οδηγισμού, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Κηφισιάς καθώς και όλοι οι Πολίτες του Δήμου Κηφισιάς.

  Ο Δήμαρχος Κηφισιάς
  Βασίλης Ι. Ξυπολυτάς
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ