Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

  εκδηλώσεις μνήμης Μικρασιατική Καταστροφή

  Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή που οργανώνει το Κέντρο Έρευνας & Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας (ΚΕΜΜΕ) Δήμου Κηφισιάς.

   Πέμπτη, 30-6-2022 και ώρα 20:30 Βίλα Μπότση, το Κέντρο Έρευνας & Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας σε συνεργασία Φιλαρμονική του Δήμου μας σε διεύθυνση Φ. Χίου διοργανώνουν συναυλία μικρασιατικής μουσικής.

  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Βίλα Μπότση την Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 στη Βίλα Μπότση  Συναυλία με τίτλο « Μουσικές Αποχρώσεις ..» Το μπουζούκι.

  Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το  ΚΕΜΜΕ με πρόεδρο την κα Ε. Κούτση και ο Σύλλογος  ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ με πρόεδρο τον Φ. Βιανέλλο.

   Η συναυλία έδειξε τους δρόμους που ακολούθησε το μπουζούκι σαν όργανο μικρασιατικό, όταν εδραιώθηκε στη νέα του πατρίδα.

  Οι καλλιτέχνες Β. Τρίγκας, Μαργ. Καραμολέγκου, Θ. Μπρουτζάκης, Λ. Παναγιωταρέα και Α. Σιδερης, καθώς και ο ηθοποιός Θ. Προκοπίου ενθουσίασαν το κοινό.

  Παρόντες ο τ. υπουργός κ. Αλέξανδρος Ακριβάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Κεχρής, ο Αντιδήμαρχος Σταύρος Ζαπάντης και Γιώργος Σκορδίλης οι Δημοτικοί Συμβουλοι κ.κ. Αγγελική  Παπαζογλου, και  Γιάννης  Διονυσιώτης, οι καθηγητές κκ Λ. Ρακιντζής και Κ. Καρράς και μέλη των δύο Διοικητικών Συμβουλίων.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ