Σάββατο 1 Απριλίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων




 • Πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 στο Δήμο Κηφισιάς για το 2023

  Πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 - Δήμος Κηφισιάς

  Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος γιορτάζουν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου και προσκαλούν τους πολίτες να συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις, τιμώντας τη μνήμη των Αγωνιστών του ’21.

  Πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821.

  Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο της Κηφισιάς και τα Συμβούλια των Δημοτικών Κοινοτήτων Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης εν όψει του πάνδημου εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της 202ης Εθνικής Παλιγγενεσίας ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ:

  Α. Παρασκευή 24η Μαρτίου 2023

  1. Γενικός Σημαιοστολισμός στο Δήμο Κηφισιάς από την ανατολή του ηλίου της 24ης μέχρι και τη δύση της 25 Μαρτίου και φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Δημοτικών καταστημάτων και των Ν.Π.Δ.Δ., Οργανισμών και Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 24″ και της 25ης Μαρτίου.

  2. Εορταστικές εκδηλώσεις στα Σχολεία.

  3. Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων Σχολείων Εκάλης στο Μνημείο των Πεσόντων (Πλατεία Κέννεντυ, Εκάλη). 10.30 π.μ.

  4. Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων (Κηφισίας και Ζηρίνη, Κηφισιά) από αντιπροσωπείες μαθητών, των Σωμάτων Ελλήνων Προσκόπων και Ελληνικού Οδηγισμού, Σωματείων, Συλλόγων, Καθηγητών, Δασκάλων.  11.30 π.μ.

  Β. Σάββατο 25η Μαρτίου 2023

  1. Οι καμπάνες των Εκκλησιών θα χτυπήσουν χαρμόσυνα. 7.30 π.μ.

  2. Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Νέα Ερυθραία. 10.30 π.μ.

  3. Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Πεσόντων (Ελ. Βενιζέλου και Λουκή Ακρίτα, Νέα Ερυθραία) και κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο και εκπροσώπους των Αστυνομικών Τμημάτων, της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, των αναγνωρισμένων Αντιστασιακών Οργανώσεων και Πολιτικών Κομμάτων. 11.00 π.μ.

  4. Εκφώνηση του πανηγυρικού λόγου της ημέρας. 11.15 π.μ.

  5. Παρέλαση επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Ερυθραία.

  6. Το χορευτικό τμήμα του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ. Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς θα χορέψει Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς (Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου, Νέα Ερυθραία).

  ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΤΑΙ: Το Δημοτικό Συμβούλιο, τα Συμβούλια των Δημοτικών Κοινοτήτων Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας, Εκάλης και οι Δημόσιες, Πολιτικές και Αστυνομικές Αρχές του Δήμου, Σχολεία, Σωματεία, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, Σώματα Προσκόπων και Ελληνικού Οδηγισμού, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Κηφισιάς καθώς και όλοι οι Πολίτες του Δήμου μας. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 213 2007 252.

  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ