Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Πολιτιστική εκδήλωση από το «Χορεύρεσις» και το Δήμο Διονύσου την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 στην Πλατεία Δημοκρατίας στον Άγιο Στέφανο

  πολιτιστική εκδήλωση - «Χορεύρεσις» - Δήμος Διονύσου

  Το Κέντρο Πολιτισμού «Χορεύρεσις» και ο Δήμος Διονύσου διοργανώνουν την πολιτιστική εκδήλωση «Το Δωδεκαήμερο των Ελλήνων».

  Σας περιμένουμε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 19.30, στην Πλατεία Δημοκρατίας Αγίου Στεφάνου για ένα μεγάλο γλέντι.

  Οι μαθητές του Κέντρου Πολιτισμού «Χορεύρεσις» με τη συνοδεία ορχήστρας παραδοσιακής μουσικής, θα ξεκινήσουν στις 19.00 με κάλαντα, ευχές και κεράσματα στις γειτονιές του Αγίου Στεφάνου.

  Στη συνέχεια, στην Πλατεία Δημοκρατίας Αγίου Στεφάνου στις 19.30 και γύρω από τη φωτιά, θα ακολουθήσει γλέντι για όλους με φασολάδα, κεράσματα, κρασί και πολύ χορό.

  Η Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» θα μαγειρέψει φασολάδα για όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ παράλληλα και στο πλαίσιο δράσης για όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας.

  Συνοδεύουν μουσικά οι «Χοροσταλίτες»:
  • Μεσσαριτάκης Βασίλης – κρουστά, τσαμπούνα, μαντούρα ,τραγούδι
  • Φωτόπουλος Φάνης – κλαρίνο, φλογέρα, μπουζούκι, τρομπέτα, τραγούδι
  • Μωραΐτη Ευδοκία – τραγούδι. κουτάλια, ζήλια
  • Κοντός Νίκος – βιολί
  • Μπαρμπαγιάννης Δημήτρης – λαούτο, κιθάρα, τραγούδι

  Σας περιμένουμε για να γλεντήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

  Κέντρο Πολιτισμού «Χορεύρεσις» – Πληροφορίες: 2108140327 – 6974644474
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ