Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Ομιλία της Πνευμονολόγου Σταματούλας Τσικρικά με θέμα «Κάπνισμα. Μύθοι και Αλήθειες» στις 2 Φεβρουαρίου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου

  Ομιλία Πνευμονολόγου Σταματούλας Τσικρικά θέμα «Κάπνισμα. Μύθοι και Αλήθειες» - Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου

  Ο Δήμος Διονύσου σας προσκαλεί στην ομιλία της κ. Σταματούλας Τσικρικά, MD, MSc, PhD, Πνευμονολόγου-Φυματιολόγου του ΓΝΘΑ ΣΩΤΗΡΙΑ με θέμα: «Κάπνισμα. Μύθοι και αλήθειες». Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 18:30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου (Ευάγγελου Πεντζερίδη 1).

  Η κ. Τσικρικά είναι επίσης Πρόεδρος της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδος, Γραμματέας της ομάδας καπνού της Πανευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας, Διδάκτορας ΕΚΠΑ, MSc Δημόσια Υγεία και MSc στη Διεθνή Ιατρική- Διαχείριση Κρίσεων Υγείας.

  Παράλληλα, θα μιλήσουν ο MD καρδιολόγος ιατρός, κ. Δημήτρης Μενδρινός και η ενδοκρινολόγος ιατρός, κ. Νικολέτα Μοναστηριώτη. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Περιφέρειας Αττικής κ..Ιωάννης Κεχρής.

  Ο Δήμαρχος Διονύσου
  Γιάννης Καλαφατέλης

  Η   Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας,
  Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού
  Γεωργία  Κριεμάδη
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ