Τρίτη 16 Ιουλίου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Ο Άγιος Βασίλης στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 στο Δήμο Κηφισιάς

  Χριστουγεννιάτικο χωριό - Δήμος Κηφισιάς

  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΣ  ΆΙ ΒΑΣΙΛΗ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ…

  Για τα παιδιά των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κηφισιάς θα έρθει νωρίτερα την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, για να μοιράσει τα δώρα του. Ο ασπρομάλλης Άγιος των παιδιών φορώντας την κόκκινη στολή του θα φτάσει στην Κηφισιά όχι με έλκηθρο αλλά με άμαξα!

  Οι λιλιπούτειοι μαθητές των παιδικών και βρεφονηπιακών  σταθμών, μαζί με τους γονείς τους  θα τον συναντήσουν στο  Πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου από τις 11 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι, στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του.

  Στα καλαίσθητα σπιτάκια του παραμυθένιου χωριού τα παιδιά μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους με χαρά και φαντασία έχουν ετοιμάσει πλήθος δράσεων για τον Άγιο, προκειμένου να τον προϋπαντήσουν.

  Με το Χριστουγεννιάτικο χωριό «Η λίμνη των μικρών ξωτικών» για τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών ανοίγει η αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων στον Δήμο Κηφισιάς. Το Χριστουγεννιάτικο χωριό οργανώνει ο Εντεταλμένος Προσχολικής Αγωγής Ευάγγελος Αυλήτης σε συνεργασία με το αρμόδιο τμήμα του Δήμου ενώ συμμετέχουν το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα, η Χριστιανική στέγη κοριτσιού Αγία Άννα, το Ίδρυμα Πέταγμα και  το Πολυδύναμο Κέντρο Προσφύγων του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου.

  Στην είσοδο του Πάρκου θα υπάρχει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ όπου θα διενεργεί δωρεάν rapid tests.

  H μαγεία των Χριστουγέννων, στο χωριό των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών!
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ