Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Κηφισιάς Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2024

Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2024 η Κηφισιά, μετά την πρόσφατη αναβολή φωταγώγησης λόγω καιρικών συνθηκών, φορά πλέον τα γιορτινά της! Στο Εμπορικό Κέντρο “Shoppingland” (Κολοκοτρώνη & Λεβίδου, Κηφισιά) στις 18.00 ο κ. Ξυπολυτάς θα «ανάψει» το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης, στέλνοντας τις πιο θερμές του ευχές για τις γιορτές.
Φέτος θα συμμετέχει η Παιδική Χορωδία Δήμου Κηφισιάς, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Αθανάσιου Αρβανίτη, ενώ το φημισμένο Σύνολο χάλκινων και κρουστών “METALLON” της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών σε συνεργασία με τη soprano Βάσια Ζαχαροπούλου θα παρουσιάσει υπέροχες χριστουγεννιάτικες µελωδίες.
Στο φινάλε και των δύο εκδηλώσεων σε Ν. Ερυθραία και Κηφισιά ο Dj Gogos θα δημιουργήσει με τις μουσικές επιλογές του μία μοναδική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και θα απογειώσει το κέφι στα πάρτι που θα μας μείνουν αξέχαστα.
Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί, να μοιραστούμε μοναδικές στιγμές χαράς και να νιώσουμε τη μαγεία και τη λάμψη των Χριστουγέννων!