Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Νέες τεχνολογίες στη πρόληψη των πυρκαγιών» από τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Διονύσου στις 11 Ιουνίου 2023

  Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διονύσου - ενημερωτική εκδήλωση - «Νέες τεχνολογίες στη πρόληψη των πυρκαγιών

  Αγαπητοί συμπολίτες, μέλη και φίλοι του Συλλόγου Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διονύσου διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Νέες τεχνολογίες στη πρόληψη των πυρκαγιών».

  Έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε έναν διακεκριμένο επιστήμονα, τον αξιότιμο Dr Ιωάννη Παπουτσή Ηλεκτρολόγο Μηχανικό & Μηχανικό Ηλ/Υπ. εντεταλμένο ερευνητή στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, στο Αστρονομίας Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών και Τηλεπισκόπησης νεοεκλεγείς στο ΕΜΠ.

  Το θέμα περιγραφικά: Ινστιτούτο Δύο καινοτόμα προγράμματα από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, το «Deep Cube» και το «SeasFire» που ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2021 και τον Μάρτιο του 2022 αντίστοιχα για να μπορέσουμε να εξάγουμε νέες πληροφορίες μέσα από τα δορυφορικά δεδομένα» και μέσω της αξιοποίησης τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης, επιδιώκουν να εκτιμήσουν τον κίνδυνο δασικών πυρκαγιών με διαφορετικούς τρόπους.

  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Πολιτιστικού κέντρου της Κοινότητας Διονύσου επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα 50 την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 και ώρα 19:00.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ