Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Ενημέρωση για την «Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο» την 1η Απριλίου 2023 στο Πολιτιστικό Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου

  Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο» - Πολιτιστικό Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου

  Με χαρά σας προσκαλούμε στην Ενημέρωση για την «Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο» (Κυβερνοασφάλεια), που συνδιοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Παιδείας, Ισότητας και Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Διονύσου και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο «Η Πρόοδος» Άνοιξης Αττικής.

  Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί από αξιωματικό/ούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας την 1η Απριλίου 2023, ημέρα Σάββατο και ώρα 6 μμ – 8 μμ στο Πολιτιστικό Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου (Ευάγγελου Πεντζερίδη 1, Αγ. Στέφανος) και απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου, μικρούς και μεγάλους.

  Θα διανεμηθεί σχετικό ενημερωτικό υλικό με χρήσιμες συμβουλές για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο. Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι και 28/3 στο syllogos.h.proodos@gmail.com ή στα τηλέφωνα 6932410725 & 6944638008.

  Θα χορηγηθεί Βεβαίωση Συμμετοχής.

  Δρ. Σοφία Κατσίγιαννη
  Αντιδήμαρχος Παιδείας, Ισότητας και Τουριστικής Ανάπτυξης

  Φλωρεντία Καραβατά
  Πρόεδρος Συλλόγου «Η Πρόοδος»
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ