Τετάρτη 24 Απριλίου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας από το Δήμο Διονύσου και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο «Η Πρόοδος»

  γιορτή της μητέρας - Δήμος Διονύσου και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο «Η Πρόοδος»

  Με χαρά σας προσκαλούμε σε εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας, η οποία συνδιοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού, την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επικοινωνίαςκαι τον Εξωραϊστικό Σύλλογο «Η Πρόοδος».

  Στην εκδήλωση θα τιμήσουμε τις μητέρες που ανατρέφουν τους αυριανούς πολίτες και θα πραγματοποιηθεί ομιλίαμε θέμα «Συνήθη προβλήματα παιδικής και εφηβικής ηλικίας – Το άγχος των εξετάσεων και ο ρόλος των γονέων» από τη Δρ. Σταυρούλα Καραγιάννη, ψυχίατρο παιδιών και εφήβων, τ. Συντονίστρια – Διευθύντρια του παιδοψυχιατρικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».Θα ακολουθήσει συζήτηση.

  Στόχος είναι ηενημέρωσή μας για τα πάντα επίκαιρα προβλήματα ανάπτυξης, μάθησης και συμπεριφοράς που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ανάλογα με την ηλικία των παιδιών μας. Η 40ετής εμπειρία της εισηγήτριαςθα βοηθήσειγονείςκαι εκπαιδευτικούςστην αναγνώριση, πρόληψη και διαχείριση των συνηθέστερων εξ αυτών. Η ομιλία θα ολοκληρωθεί με παρουσίαση τρόπων διαχείρισης της αγχωτικής, επίπονης και απαιτητικής για όλη την οικογένεια περιόδου των σχολικών εξετάσεων (ενδοσχολικών και πανελλήνιων). Η συζήτηση που θα ακολουθήσει είναι μια ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων με την ειδική επιστήμονα, ώστε να φωτιστούν όλοι οι προβληματισμοί μας.

  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου 2023, ημέρα Κυριακή και ώρα 6:00μμ-8:30 μμ στο Πολιτιστικό – Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου (Ε. Πεντζερίδη 1, Αγ. Στέφανος).

  Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μέχρι τις 13/5 στο syllogos.h.proodos@gmail.com ή στο 693 241 0725.

  Γεωργία Κριεμάδη
  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
  Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής
  Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού

  Φλωρεντία Καραβατά
  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  Συλλόγου «Η Πρόοδος»

  Παναγιώτα Λακαφώση
  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
  Πολιτισμού & Επικοινωνίας
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ