Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού ΕΥΠΟΛΙΣ για τον Δήμο Διονύσου την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στις 20:00

  Εύπολις - Δήμος Διονύσου - Πρόσκληση

  Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού ΕΥΠΟΛΙΣ για τον Δήμο Διονύσου την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:00 μ.μ.

  «Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:00 μ.μ. σας περιμένουμε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού ΕΥΠΟΛΙΣ για τον Δήμο Διονύσου, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κωστή Κουριδάκη.

  Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στην οδό Αλεξ. Παπαναστασίου 1 στην Άνοιξη (Έναντι Σκλαβενίτη).

  Στην εκδήλωση των εγκαινίων θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου, το οποίο απαρτίζεται από 119 ικανούς και άξιους υποψηφίους, που αγαπούν τον τόπο και θέλουν να προσφέρουν στον Δήμο Διονύσου.

  Με την ευαισθησία και τα κοινωνικά αντανακλαστικά που διακρίνουν όλους μας, ιδιαίτερα στις τραγικές στιγμές που βιώνουν συμπολίτες μας, αφιερώνουμε τη βραδιά των εγκαινίων στους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες θεομηνίες.

  Για τον λόγο αυτό το κόστος των κερασμάτων θα το προσφέρουμε σε είδη ανθρωπιστικής βοήθειας.
  Επίσης, σας παρακαλούμε όλες και όλους τους φίλους που θα παρευρεθούν στην εκδήλωσή μας να συμβάλλετε ο καθένας με τις δυνάμεις του στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας.

  Η παρουσίας σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα»!
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ