Τρίτη 16 Ιουλίου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Ανάδειξη του Αθλητή και της Αθλήτριας της χρονιάς στο Δήμο Διονύσου για το 2023

  Βράβευση κορυφαίων αθλητων Δήμου Διονύσου 2023

  Ο Δήμος Διονύσου για 3η συνεχόμενη χρονιά θα βραβεύσει τους κορυφαίους του αθλητισμού, ανάμεσα στους αθλητικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Διονύσου από όλα τα αθλήματα, είτε ατομικά, είτε ομαδικά, για το έτος 2023. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου.

  Ήδη ο Δήμος Διονύσου έχει απευθύνει επιστολή προς τα αθλητικά σωματεία, προκειμένου να προτείνουν τους διακριθέντες / διακριθείσες προς βράβευση αθλητές / αθλήτριες.

  «Αγαπητά σωματεία,

  ο Δήμος Διονύσου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και στο πλαίσιο ενίσχυσης του πρωτογενή αθλητισμού του τόπου μας, πρόκειται να βραβεύσει διακριθείσες/ντες αθλήτριες/τές και ομάδες αθλητικών συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Διονύσου καθώς επίσης και ανθρώπους για την ιδιαίτερη προσφορά τους στον αθλητισμό κατά το έτος 2023.

  Για το λόγο αυτό, θα θέλαμε να μας αποστείλετε ηλεκτρονικά με απαντητικό e-mail στο παρόν, το αργότερο ως την Παρασκευή 24/11/2023 και ώρα 15.00, την πρότασή σας, με συγκεκριμένη αναφορά στις επιδόσεις/προσφορά συνοδευόμενη από σύντομη αιτιολογία, για τις παρακάτω κατηγορίες :

  1. Αθλήτρια/ης της χρονιάς (ατομικό αγώνισμα με διάκριση σε παγκόσμιο/πανευρωπαϊκό/πανελλήνιο επίπεδο)
  2. Ομάδα της χρονιάς (ομαδικό με διάκριση σε τοπικό ή εθνικό επίπεδο)
  3. Προπονητής της χρονιάς (ατομικό με διάκριση σε παγκόσμιο/πανευρωπαϊκό/πανελλήνιο επίπεδο ή ομαδικό με διάκριση σε τοπικό ή εθνικό επίπεδο)
  4. Αθλητισμός και Εθελοντισμός (Δημότες/πολίτες με διακρίσεις σε αθλητικές δράσεις του Δήμου καθώς και εθελοντές για την ενίσχυση των δράσεων)
  5. Αθλητισμός και Μαθητική Κοινότητα (Αθλητές/μαθητές που φοιτούν στα σχολεία του Δήμου και διακρίθηκαν σε σχολικά πρωταθλήματα ή με αθλητικά σωματεία εκτός Δήμου σε παγκόσμιο/πανευρωπαϊκό/πανελλήνιο επίπεδο)
  6. Αθλητισμός και Δήμος Διονύσου (Παράγοντες/προσωπικότητες/αθλητές που κατοικούν στο Δήμο με σημαντική αθλητική συνεισφορά/διαδρομή)

  Μαζί με το ονοματεπώνυμο, την κατηγορία και την επίδοση/διάκριση του βραβευθέντος της κάθε κατηγορίας, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε 3 φωτογραφίες από τη δράση προκειμένου να δημιουργηθεί μια παρουσίαση/προβολή.

  Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο αθλητικής εκδήλωσης που θα λάβει χώρα την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου.

  Για τον καλύτερο προγραμματισμό της εκδήλωσης, παρακαλούμε για την τήρηση της ως άνω προσθεσμίας.

  Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία.

  Με εκτίμηση

  Παναγής Σ. Λουκάτος
  Εντεταλμένος Σύμβουλος
  Αθλητικών Εγκαταστάσεων και Διοργανώσεων»
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ