Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων
 • Ξεπερασε κάθε προσδοκία η συγκέντρωση λογοτεχνικών βιβλίων του Δήμου Κηφισιάς

  δράση συγκέντρωσης λογοτεχνικών βιβλίων Δήμου Κηφισιάς

  Ζωή στα παλιά βιβλία έδωσαν οι πολίτες της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης συμμετέχοντας στη δράση συγκέντρωσης λογοτεχνικών βιβλίων του Δήμου Κηφισιάς σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022.

  Ο χώρος που είχε προγραμματιστεί για τη δράση  γέμισε ασφυκτικά από βιβλία και δεν έφτασε για να αγκαλιάσει την προσφορά των πολιτών.  Η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία και χρησιμοποιήθηκε και το προαύλιο του Δημαρχείου Κηφισιάς για να φιλοξενήσει τους πάνω  από 5.000 τίτλους ιστορικών, παιδικών και λογοτεχνικών βιβλίων που προσέφεραν οι πολίτες. Το επόμενο χρονικό διάστημα τα βιβλία θα κοσμήσουν τα ράφια αρκετών βιβλιοθηκών.

  Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και η υπεύθυνη της δράσης Πρόεδρος ΔΕΠ- Κοινωνικής Μέριμνας Κατερίνα Καραλή, ευχαριστούν όλους τους πολίτες για τις προσφορές τους, τους εργαζόμενους και τους εθελοντές για την συμμετοχή τους και το «Όλοι μαζί μπορούμε» για τη διοργάνωση δράσεων με κοινωνική στόχευση.

  Άλλη μια δράση που ανέδειξε την αλληλεγγύη των πολιτών, απαραίτητη για τη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ