Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων του Προγράμματος Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς

  Προγράμμα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Δήμου Κηφισιάς

  Ο Δήμος Κηφισιάς, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου  Θωμάκου, έχει διενεργήσει με επιτυχία τέσσερις κύκλους προγραμμάτων Επιχειρηματικότητας από το 2016 έως σήμερα.

  Κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων υποβλήθηκαν 158 επιχειρηματικές ιδέες, παρακολούθησαν 195 συμμετέχοντες, υλοποιήθηκαν 56 επιχειρηματικά εργαστήρια και διακρίθηκαν 12 νικητές.

  Συνεχίζουμε φέτος στον πέμπτο κύκλο, ο οποίος υλοποιείται και πάλι με επιτυχία με την υποστήριξη και την επίβλεψη του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Επιχειρηματικότητας και Διεθνών Σχέσεων Γιάννη Παντελεάκη.

  Σήμερα, Πέμπτη 06 Οκτωβρίου 2022, ξεκινάει η υποβολή των αιτήσεων του Προγράμματος Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς.

  Στο πρόγραμμα καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής όσοι:

  α) Έχουν μια καινοτομική / νεωτεριστική / διαφοροποιημένη ιδέα και επιθυμούν να την μετεξελίξουν ώστε να μετατραπεί σε επιχείρηση

  β) Διατηρούν επιχείρηση εντός του Δήμου Κηφισιάς και επιθυμούν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και δεδομένα στην άσκηση του επιχειρείν

  Το πρόγραμμα, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει επιχειρηματικά εργαστήρια τα οποία κινούνται σε δύο άξονες:

  (α) της εξατομικευμένης συμβουλευτικής για κάθε νέα επιχειρηματική ιδέα

  (β) επί βασικών πεδίων & θεμάτων άσκησης επιχειρηματικότητας

  Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022 και οι αιτήσεις από τους ενδιαφερομένους θα αποστέλλονται μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στα παρακάτω link:

  Για Startup επιχείρηση εδώ.

  Για Υφιστάμενη επιχείρηση εδώ.

  Θα ακολουθήσει με την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων εκδήλωση ενημέρωσης από τον Δήμο και θα υπάρξει αντίστοιχη ανακοίνωση.

  Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Επιχειρηματικότητας του Δήμου στο 2132007224, valentinakounadi@kifissia.gr.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ