Σάββατο 25 Μαΐου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Βραβεύσεις του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Συγγραφής Παραμυθιών

  Βραβεύσεις Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς - Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Συγγραφής Παραμυθιών

  Το 8ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς βραβεύτηκε για άλλη μια φορά στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Συγγραφής Παραμυθιών που διοργανώνει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης.

  Τα τελευταία τρία χρόνια το 8ο Δημοτικό Κηφισιάς έχει κατακτήσει πέντε Πανελλήνια βραβεία με τα υπέροχα παραμύθια των μαθητών και μαθητριών του.

  Στην τελετή βράβευσης των παραμυθιών  που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 31 Μαρτίου 2022, τα τμήματα Γ1 και Ε2 που κατέκτησαν δυο 2α Πανελλήνια Βραβεία στις αντίστοιχες κατηγορίες, παρουσίασαν τα παραμύθια τους και τις ζωγραφιές τους.

  Τα παραμύθια αυτά γράφτηκαν την προηγούμενη χρονιά στο μάθημα της Ευέλικτης Ζώνης και είναι μια από τις δράσεις που εντάσσονται στο Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Παραμυθοπεριπέτειες» που εκπονείται από την εκπαιδευτικό Βάσια Χασιώτη. 

  Το πρόγραμμα αυτό συνεχίζεται και την τρέχουσα σχολική χρονιά στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων.

  Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος συγχαίρουν τις μαθήτριες κα τους μαθητές για τις εξαιρετικές δημιουργίες τους και την υπεύθυνη εκπαιδευτικό Βάσια Χασιώτη.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ