Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Το έργο «Αγωνιστής του 1821» του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κρυονερίου εκτίθεται στο Νομισματικό Μουσείο Αθηνών

  Αγωνιστής του 1821

  Η εκπαιδευτική κοινότητα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κρυονερίου με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνει ότι το έργο που δημιούργησαν οι μαθητές της Γ΄και Δ΄τάξης του Σχολείου, στη διάρκεια του σχολικού έτους 2020-2021, με θέμα «Αγωνιστής του 1821»,

  διαστάσεων 2Χ1 μέτρων, για τη συμπλήρωση των 200 χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης, κοσμεί πλέον την αίθουσα 3, του Νομισματικού Μουσείου Αθηνών (Ιλίου Μέλαθρον, Πανεπιστημίου 12 – Αθήνα).

  Όποιος επιθυμεί μπορεί πλέον να επισκεφθεί το Μουσείο και να θαυμάσει το έργο που δημιούργησαν τα παιδιά, με τη σημαντική βοήθεια και καθοδήγηση της Εικαστικού κ. Μαρίας Μαραγκουδάκη.

  Ο Δήμος Διονύσου, μέσω του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη και του Αντιδημάρχου Παιδείας Σπύρου Αρνή, συγχαίρει θερμά τους μαθητές του 2ου Δημοτικού, την κ. Μαραγκουδάκη, το Διευθυντή του Σχολείου κ. Παναγιώτη Καλλιώτη καθώς και τους συλλόγους Διδασκόντων και Γονέων και Κηδεμόνων, για το σημαντικό έργο που αποτελεί προϊόν ομαδικής προσπάθειας.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ