Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων
 • Τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Διονύσου επισκέφθηκε η Εντεταλμένη Σύμβουλος Γεωργία Κριεμάδη

  Εντεταλμένη Σύμβουλος

  Επίσκεψη στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Διονύσου (Κοινωνικό Παντοπωλείο,  Πολυϊατρείο,   Κοινωνικό Φαρμακείο,  Κοινωνική Ιματιοθήκη, Κοινωνική Λειτουργό) πραγματοποίησε την Πέμπτη 20 Μαΐου η νέα Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Δομών Υγείας Γεωργία Κριεμάδη.

  Στο πλαίσιο της επίσκεψής της η κ.Κριεμάδη είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τις τρέχουσες Δράσεις των Δομών  και να ανταλλάξει απόψεις με υπαλλήλους αλλά και ωφελούμενους σχετικά με την υλοποίηση περαιτέρω πρωτοβουλιών στήριξης και ενίσχυσης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

  Όπως τόνισε η κ.Κριεμάδη, μέσα από την εύρυθμη και συντονισμένη συνεργασία όλων των Δομών του Δήμου, μπορεί να επιτευχθεί ο σταθερός στόχος του δήμου για παροχή έμπρακτης συμπαράστασης προς τους ασθενέστερους συμπολίτες μας, οι οποίοι πλήττονται από το διπλό φάσμα της οικονομικής κρίσης και της πανδημίας.

  Σημειώνουμε ακόμα ότι μετά από ενέργειες της Εντεταλμένης Σύμβούλου θα πραγματοποιηθούν Δωρεάν οι Ψηφιακές Μαστογραφίες οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη 10/6, καθώς η κ.Κριεμάδη κατάφερε να εξασφαλίσει το ποσό των 5 ευρώ που θα  έδιναν  οι ωφελούμενες. Επίσης θα συνοδεύσει η ίδια τις Κυρίες οι οποίες εκείνη την ημέρα θα επισκεφθούν το Ογκολογικό Νοσοκομείο «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ