Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Σύσταση Ομάδων Ενδυνάμωσης Γονέων στους Παιδικούς Σταθμούς της ΕΣΤΙΑΣ του Δήμου Διονύσου

  ΕΣΤΙΑ Δήμου Διονύσου

  Ανακοίνωση ΕΣΤΙΑΣ Διονύσου

  «Αγαπητέ γονέα,

  Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε εσάς και τα παιδιά σας στη μεγάλη οικογένεια τoυ ΚΟΙΠΑΠ “Η ΕΣΤΙΑ” του Δήμου Διονύσου και ευχόμαστε σε όλους καλή σχολική χρονιά.

  Με το παρόν θα θέλαμε να σάς ενημερώσουμε ότι για το έτος 2022-2023 αποφασίσαμε να συστήσουμε Ομάδες Ενδυνάμωσης Γονέων. Η παρακολούθηση θα είναι δωρεάν. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι γονείς όλων των παιδιών τα οποία είναι εγγεγραμμένα στους Παιδικούς και Βρεφ/κούς Σταθμούς, με συμμετοχή ενός γονέα ανά οικογένεια.

  Η παροχή αυτή συνάδει απόλυτα με τον σκοπό του οργανισμού μας ο οποίος είναι η «εφαρμογή και υλοποίηση προγραμμάτων κοινωνικής πολιτικής για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους κατοίκους του Δήμου Διονύσου».

  Στο πλαίσιο ανάπτυξης ενός προγράμματος που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας σάς παρακαλούμε να εκφράσετε τις προτιμήσεις σας όσον αφορά στη θεματολογία και το χρόνο που θα πραγματοποιούνται οι συναντήσεις των Ομάδων Ενδυνάμωσης Γονέων.

  Όταν ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου (μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ), επιστρέψτε το στην Προϊσταμένη του Παιδικού Σταθμού στον οποίο το παιδί σας φιλοξενείται μέχρι τη Δευτέρα 3/10/2022.

  Σας ευχαριστούμε πολύ».

  Με εκτίμηση,

  Προϊσταμένη Τμήματος Προσχολικής Αγωγής
  Γεωργία Γαρδικιώτη

  Διευθύντρια ΝΠΔΔ
  Στέλλα Καμακάρη

  Πρόεδρος ΝΠΔΔ
  Αναστάσιος Καρασαρλής
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ