Σάββατο 25 Μαΐου, 2024

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Συγκλονισμένος ο Δήμος Διονύσου από την τραγική απώλεια του κορυφαίου ορειβάτη Αντώνη Συκάρη

  Αντώνης Συκάρης σημαία Δήμου Διονύσου K2

  Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε την τραγική απώλεια ενός διακεκριμένου δημότη μας, του κορυφαίου ορειβάτη Αντώνη Συκάρη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ορειβατική αποστολή στο πλαίσιο της κατάβασής του από κορυφή 7.400 μέτρων.

  Ο συμπολίτης μας Αντώνης Συκάρης υπήρξε έμπειρος ορειβάτης με δεκάδες διεθνείς αποστολές, γνωστός επιχειρηματίας και άριστος οικογενειάρχης.

  Το Δεκέμβριο του 2020 ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης είχε παραδώσει στον Αντώνη Συκάρη τη σημαία του Δήμου, για να την μεταφέρει στο μακρινό Πακιστάν και να την υψώσει σε μία από τις ψηλότερες κορυφές του κόσμου, υπόσχεση την οποία πραγματοποίησε.

  Η ξαφνική απώλεια του Αντώνη Συκάρη κάνει την οικογένεια του Δήμου Διονύσου φτωχότερη. Ωστόσο θα παραμείνει πάντα ζωντανό το όραμα και η πίστη του στην ανθρώπινη θέληση και την υπέρβαση του ίδιου μας του εαυτού, που μπορεί να υπερνικήσει κάθε δυσκολία ή εμπόδιο κάνοντας εφικτό κάθε φιλόδοξο εγχείρημα.

  Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Παναγής Λουκάτος εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ