Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Συγκέντρωση σχολικών ειδών στο Δημαρχείο Διονύσου στις 16 Σεπτεμβρίου 2022, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

  Συγκέντρωση σχολικών ειδών στο Δημαρχείο Διονύσου 2022

  Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 10:00 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ., σας περιμένουμε στο Δημαρχείο Διονύσου (Λεωφόρος Λίμνης Μαραθώνος 29 & Αθανασίου Διάκου, Άγιος Στέφανος) προκειμένου να μαζέψουμε μολύβια, τετράδια, στυλό, μαρκαδόρους, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής και όλα όσα χρειάζονται για το σχολείο τους οι μαθητές του Δήμου Διονύσου που τα έχουν ανάγκη.

  Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σε συνεργασία με 62 Δήμους της Αττικής, καλούν τους Δημότες κάθε Δήμου να προσφέρουν σχολικά είδη στο Δημαρχείο της περιοχής τους, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

  Τα σχολικά αυτά θα τα παραλάβουν οι Κοινωνικές Δομές των Δήμων και στη συνέχεια θα τα διανείμουν σε παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.

  Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

  Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου όλοι οι πολίτες της Αττικής δημιουργούμε μία μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ