Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, 2023

Βήμα Πολιτών

Ανεξάρτητη Διαδικτυακή Εφημερίδα των Βορείων Προαστίων

 • Στρατηγικό Σχέδιο Επιχειρηματικότητας για την Προγραμματική Περίοδο 2021 – 2027 από το Δήμο Κηφισιάς

  Στρατηγικό Σχέδιο Επιχειρηματικότητας - Δήμος Κηφισιάς

  Ο Δήμος Κηφισιάς με σκοπό την οικονομική ανάπτυξη της πόλης μας, διαμορφώνει το Στρατηγικό Σχέδιο Επιχειρηματικότητας για την Προγραμματική Περίοδο 2021 – 2027.

  Στο πλαίσιο αυτό:

  •    Θα καταγραφεί η υφιστάμενη κατάσταση εντός των ορίων του Δήμου.
  •    Θα αναλυθούν τα Δυνατά, τα Αδύνατα σημεία, οι Ευκαιρίες και οι Απειλές (SWOT).
  •    Θα καθοριστούν οι στρατηγικές προτεραιότητες και οι άξονες παρέμβασης.
  •    Θα εξειδικευτούν δράσεις για κάθε άξονα παρέμβασης.

  Μέσω της ανάλυσης των παραπάνω θα οριστικοποιηθεί ένας κατάλογος προτεινόμενων έργων για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Κηφισιά, για τα οποία ο Δήμος θα αναζητήσει χρηματοδότηση από εθνικά και ευρωπαϊκά συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα.

  Κατά την διαμόρφωση αυτού του σχεδίου, ο Δήμος Κηφισιάς θα ήθελε την συμμετοχή όλων των φορέων, των επιχειρήσεων αλλά και της κοινωνίας των πολιτών και γι’ αυτό διοργανώνει δύο κύκλους ανοιχτής διαβούλευσης.

  Ο πρώτος κύκλος θα λάβει χώρα στις 21-23 Φεβρουαρίου όπου θα κατατεθούν εκ μέρους του Δήμου κάποιες πρώτες ιδέες με σκοπό την συλλογή σχολίων και προτάσεων οι οποίες θα ενσωματωθούν στη μελέτη.

  Ο δεύτερος κύκλος θα λάβει χώρα την άνοιξη, όπου το Στρατηγικό Σχέδιο Επιχειρηματικότητας θα αναρτηθεί ολοκληρωμένο για τις τελικές παρατηρήσεις πριν υποβληθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο προς έγκριση.

  Η συμμετοχή όλων είναι πολύ σημαντική στην προσπάθεια για την οικονομική ανάπτυξη του Δήμου μας.

  Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση (εδώ).
  Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. View more
  ΟΚ